مقالات تخصصی

کاربرد اسکلت های بیرونی در صنعت ساختمان سازی

کاربرد اسکلت های بیرونی در صنعت ساختمان سازی

اسکلت‌های بیرونی به آرامی وارد صنعت ساختمان سازی می‌شوند تا ایمنی و بهره‌وری را برای همه کارگران افزایش دهند. هدف این دستگاه‌ها کاهش فشار ناشی از کارهای تکراری و طولانی مدت در طول روز کاری است. این وظایف شامل پیچاندن پیچ‌های اتومبیل در کارخانه‌های خودروسازی تا نگه داشتن تجهیزات سنگین حین حفر دیوار می‌شود. دستگاه‌های پوشیدنی کمکی نیز شامل حمایت از کمر، پاها و دست‌های کارگر تا پشتیبانی از کل بدن است.

 

اسکلت بیرونی چیست؟

اسکلت بیرونی دستگاهی پوشیدنی و مجهز به فنر یا موتور است. هدف این پوشیدنی‌ها کاهش فشار و آسیب با ارائه پشتیبانی حین بلند کردن اجسام، توزیع وزن، تصحیح وضعیت و سایر قابلیت‌ها است. اسکلت‌های بیرونی بیشتر برای توانبخشی جسمی مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما توسط کارگران در ساخت و سازها نیز بکار گرفته می‌شوند. بسیاری از پیمانکاران اطمینان دارند که فناوری‌های پوشیدنی همچون اسکلت بیرونی موجب بهبود صنعت ساخت و ساز خواهد شد.

 

انواع اسکلت‌های بیرونی

اسکلت‌های بیرونی مکانیکی از برق استفاده نمی‌کنند. این نوع اسکلت بیرونی نیازی به شارژ مجدد و همچنین حمل منبع انرژی توسط کاربر ندارد. بیشتر اسکلت‌های بیرونی مکانیکی، وزن را از ناحیه خاصی از بدن (مانند بازوها و شانه‌ها) می‌گیرند و آن را به بخش دیگری (مانند مرکز و کمر) منتقل می‌کنند تا فشار و خستگی را کاهش دهند.

اسکلت‌های بیرونی برقی معمولاً از اسکلت‌های بیرونی مکانیکی قدرت و وزن بیشتری دارند. آنها می‌توانند مناطقی خاص مانند دست را هدف قرار داده و در صورت لزوم فشار را کاهش و قدرت را افزایش دهند.

 

مهمترین مشکل اسکلت بیرونی برقی نیاز آنها به منبع انرژی است. محدودیت‌های آنها شامل:

حفظ قدرت: برای حفظ اسکلت‌های بیرونی برقی و استفاده از آنها باید باتری‌ها را تعویض یا شارژ کنید.

افزایش وزن: باتری‌ها موجب افزایش وزن و به طور بالقوه مانع حرکت می‌شوند.

افزایش خطر: بسته به مدل، ممکن است شما نیاز به مدیریت کابل‌های اسکلت بیرونی و منبع تغذیه آن داشته باشید.

 

مزایای اسکلت‌های بیرونی ساختمانی

کار ساختمانی شامل چندین وظیفه است که می‌تواند منجر به آسیب شود. در حقیقت فعالیت‌های روزمره مانند بلند کردن و حمل اشیای سنگین دلیل اصلی صدمات استرین (آسیب وارد شده بر تاندون‌ها و عضلات) در ساخت و سازها است. برخی از اسکلت‌های بیرونی ساختمانی به طور مستقیم با این مسائل مبارزه می‌کنند. استفاده از اسکلت بیرونی موجب کاهش فشار به ستون فقرات و کاهش خستگی می‌شود. در زیر چند مزیت استفاده از اسکلت بیرونی ساختمانی وجود دارد:

 

کاهش صدمات و استرین: اسکلت‌های بیرونی وزن را به طور مساوی توزیع می‌کنند و استرین (آسیب وارد شده بر  تاندون‌ها و عضلات) را در قسمت‌های مختلف بدن کاهش می‌دهند. این می‌تواند موجب کاهش خطر صدمات طولانی مدت برای کارگران ساختمانی شود.

افزایش بهره‌وری: کارگرانی که از اسکلت‌های بیرونی ساختمانی استفاده می‌کنند، خستگی کمتری را تجربه می‌کنند و می‌توانند کار بیشتری را نسبت به توانایی بدن خود انجام دهند.

افزایش فرصت‌های شغلی: پیمانکارانی که به طور معمول از نظر سن و توانایی‌های جسمی محدود شده‌اند می‌توانند فعالیت‌های شدیدتری را تحمل کنند.

 

اسکلت بیرونی چگونه کار می‌کند؟

بسیاری از اسکلت‌های بیرونی برای کاهش فشار مداوم، افزایش استقامت و بهبود بهره‌وری، فشار را از یک بخش بدن به بخش‌های دیگر منتقل می‌کنند. برای نمونه از بازوها به پاها منتقل می‌کنند. روند انجام این کار در انواع مختلف اسکلت‌های بیرونی متفاوت است.

هدف سایر اسکلت‌های بیرونی افزایش قدرت کاربر است. برای نمونه افرادی که در گرفتن ابزار مشکل دارند می‌توانند از دستکش‌های فعال برای افزایش قدرت چنگ زدن استفاده کنند. این کار با استفاده از حسگرهای موجود در دستکش برای افزودن نیروی اضافی در دست کاربر و بهبود چنگ زدن انجام می‌شود.

 

انواع اسکلت‌های بیرونی ساختمانی

چندین نوع اسکلت بیرونی وجود دارد که بطور ویژه برای کارگران ساختمانی طراحی شده است. ما این پوشیدنی‌ها را بر مبنای پوشش نواحی گوناگون بدن طبقه‌بندی می‌کنیم.

 

دستکش هوشمند

دستکش‌های هوشمند برای افرادی که دچار ضعف دست هستند و نمی‌توانند ابزار را در دست نگه دارند توسعه یافته است. گرفتن و چنگ زدن بهتر در هنگام حمل ابزار سنگین و یا برداشتن اشیا مفید است.

 

پشتیبانی از بازو و شانه

این نوع اسکلت بیرونی از کارگرانی حمایت می‌کند که ابزار و مواد سنگین را تا بالای کمر بلند می‌کنند. پوشیدنی‌های ویژه بازو برای انجام کارهای بالای سر همچون حفاری و برش ایده‌آل است. آنها از هر دو شانه و بازو پشتیبانی می‌کنند و موجب کاهش فشار هنگام نگه داشتن ابزارهای سنگین برای مدت زمان طولانی می‌شود.

 

حمایت از پشت

اسکلت‌های بیرونی پشتیبان پشت به طور معمول در اطراف شانه‌ها، کمر و میان‌تنه قرار می‌گیرند تا فشار روی پشت را هنگام بلند کردن اجسام سنگین کاهش دهد. برخی از اسکلت‌های بیرونی نیز وضعیت شما را هنگام خم شدن یا بلند کردن اجسام اصلاح می‌کنند.

 

پشتیبانی هنگام ایستادن و نشستن

این اسکلت‌های بیرونی به منظور کاهش فشار روی زانوها و پاها و انتقال وزن به زمین طراحی می‌شوند. این موجب می‌شود فشار در مفاصل و ماهیچه‌ها در حالت ایستاده یا در حال نشستن کاهش یابد. همچنین زمانی که صندلی در دسترس نیست این امکان را به کاربران می‌دهد تا بنشیند. این یک ویژگی مفید برای کارگران ساختمانی است که زمان بسیاری را طول روز می‌ایستند.

 

حمایت از کل بدن

اسکلت‌های بیرونی کل بدن برای به حداقل رساندن آسیب، به حداکثر رساندن بهره‌وری و تقویت استحکام در کل بدن توسعه یافته‌اند. این نوع اسکلت‌های بیرونی کل بدن، هم مکانیکی و هم برقی هستند.

مطالب مرتبط

یک نظر برای “کاربرد اسکلت های بیرونی در صنعت ساختمان سازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *